Naslovnica : Hosteli u svijetu : Sjeverna Amerika : Los Angeles
Hosteli
HI Hosteli u svijetu
Los Angeles
Los Angeles, Kalifornia – obično poznat kao LA – je dom Hollywoodu i zemlja snova. U ovom gradu "glavnom gradu zabave na svijetu" se proizvode većina važnih filmova, televizijske serije i snima se glazba. Kao posljedica toga Los Angeles je prepun međunarodnih zvijezda, slavnih osoba i legendi ekrana koji privlače turiste u ovaj dio Kalifornije.

SMJEŠTAJ U LOS ANGELESU (LA)

Preporučujemo da se smjestite u Los Angeles Santa Monica hostel koji se nalazi blizu kafea, restorana i kina, samo dva bloka od plaža. U potpunosti obnovljen sa novim svježim izgledom ima kapacitet za 260 gostiju, a ponuda uključuje svakodnevne filmove, pristup internetu, kuhinju, praonu i doručak.

Adresa: 1436 2nd Street, Santa Monica, CA 90401
Tel: 1-310-393 9913
Email: reserve@hilosangeles.org  

Više informacija o hostelu, fotografije, cijene i raspoloživost kapaciteta:

Napravite svoje rezervacije on-line ili pogledajte druge hostele u Los Angelesu, Kalifornija i kliknite ovdje: Hosteli u Los Angelesu.

Da biste saznali više o HI Hostels u SAD-u posjetite Hostelling International stranice i kliknite ovdje: Hosteli u SAD-u.

PTO VIDJETI I RADITI U LOS ANGELESU

J. Paul Getty centar je umjetnički muzej podijeljen na dvije lokacije. U Getty centru se izlaže "Western" umjetnost od srednjeg vijeka do danas; ima super arhitekturu i poglede. Procjenjuje se da godišnje ima 1,3 milijuna posjetitelja, što ga ćini jednim od najposjećenijih muzeja u Sjedinjenim Državama. Muzej u Getty Villa na Pacific Palisades posjeduje umjetnost drevne Grčke, Rima i Etrušćana.
Hollywood Boulevard je poznata ulica koja počinje na Sunset Boulevardu, a završava na Sunset Plaza Driveu. Hollywood Walk of Fame, koji ide od Gower ulice do La Brea avenije, je napravljen 1958. godine u čast umjetnicima koji rade u industriji zabave. Walk of Fame slavi zvijezde i ikone poput Walta Disneya, Michaela Jacksona, Hugh Hefnera i mnoge druge. Turisti vole dolaziti ovdje da bi pronašli svoju omiljenu zvijezdu i da bi se slikali sa njom.
Venice Beach je dio područja na zapadnoj obali poznatom po svojim kanalima, plažama i šetalištima uz ocean u stilu cirkusa gdje se nalaze izvođači, gatare i trgovci. Još jedna atrakcija ovdje je snaga sportaša koja se vidi na Muscle Beachu kroz rukomet, odbojku, teniske terene i dio za skejtanje i rolanje. Košarkaški tereni u Veniceu su poznati širom zemlje po visokoj razini ulične košarke; brojni NBA igrači su razvili svoju igru na ovim terenima ili bili regrutirani.


JESTI VANI & NOĆNI ŽIVOT U LOS ANGELESU
Kako ste mogli pretpostaviti u LA-u možete jesti sve svjetske kuhinje. Ovdje popularna azijska jela kao i francuska, talijanska i mediteranska. Ako tražite jeftiniji i kasno noćni obrok, nekoliko štandova sa burgerima i pizzama su otvoreni poslije 23 sata. Kada je riječ o izlascima, postoji za svakoga ponešto; klubovi, martini barovi, loungovi na vrhu zgrada, prepuni zvjezdani rajevi sa visokim cijenama pića i redovima na ulazu. Ako vam je draže nešto malo opuštenije, probajte sportske barove i loungove na plažama Santa Monike.

OBILAZAK LOS ANGELESA
Postoji dobra mreža autobusnih linija, kao i podzemna željeznica i linije lake željeznice po cijelom Los Angelesu. Los Angele International Airport je glavni aerodrom.

 

Back to World Hostels

Pronađite hostel
Book hostels worldwide (including our hostel in Veli Lošinj) on hihostels.com: