Hosteli
Popusti
Popusti u inozemstvu za članove
Iskoristite brojne pogodnosti, ostvarite znatne uštede na putovanjima

Učlanjenjem u Hrvatski ferijalni i hostelski savez možete koristiti veliki broj popusta i pogodnosti u Hrvatskoj i inozemstvu te direktno podupirete rad naše udruge i razvoj naše misije. 
Uz hostelsku iskaznicu ćete smještaj u bilo kojem Hostelling International hostelu u Hrvatskoj i inozemstvu platiti barem 10% manje od nečlanova. Hostelske iskaznice podijeljene su u kategorije ovisno o dobi. Svatko može postati članom HFHS-a i koristiti sve HI hostele u Hrvatskoj i svijetu.

HFHS je jedna od rijetkih nacionalnih asocijacija koja nudi i združenu hostelsku i EURO<26 iskaznicu (poznatiju pod imenom hi.euro) za osobe između 14 i 30 godina starosti. Ovom jedinstvenom iskaznicom dostupni su popusti u HI hostelima, ali i oko 200.000 popusta širom Europe ugovorenih za vlasnike EURO<26 iskaznice.

Pored hostelske i EURO<26 iskaznice za studente preporučamo i ISIC iskaznicu, jedinu međunarodno priznatu studentsku identifikacijsku iskaznicu uz koju ćete na svojim putovanjima u preko 80 zemalja svijeta moći koristiti kvalitetne popuste.

Svakako preporučamo da pri planiranju putovanja izvadite hostelsku i ISIC iskaznicu (ako ste student) i na taj način ostvarite znatne uštede na putovanjima.

Pregled popusta

 

Hostelska iskaznica
Pored popusta od najmanje 10% na uslugu noćenja u preko 4000 HI hostela širom svijeta pogledajte koje još popuste možete ostvariti na stranicama Hostelling Internationala.

EURO<26 iskaznica
Na stranicama krovne EURO<26 organizacije, European Youth Card Association, dostupna je baza podataka svih ugovorenih popusta koje ostvarujete uz hi.euro iskaznicu. 

ISIC iskaznica
Za pregled popusta koje možete koristiti uz jedinu međunarodno priznatu studentsku identifikacijsku iskaznicu ISIC kliknite ovdje.

Pronađite hostel
Book hostels worldwide (including our hostel in Rijeka) on hihostels.com: