Hosteli
Uvod
Omladinski hosteli u Hrvatskoj
Hosteli su mjesta susreta koja omogućuju individualnu raznolikost, jednostavnu i prijateljsku atmosferu, a sve to po niskim cijenama.
Pula Omladinski Hostel Rijeka Omladinski Hostel Veli Lošinj Omladinski Hostel Zadar Omladinski Hostel Karlobag, Hostel Val Biograd, Hostel Hrid Zagreb Omladinski Hostel Samobor, Hostel Samobor Dubrovnik Omladinski Hostel Stari Grad, Hostel Sunce Kaštel Štafilić, Hostel Sveti Križ Zagreb, AdriaticTrainHostel

Omladinski hosteli otvoreni svima!


Za postati hosteler i na svojim putovanjima koristiti usluge omladinskih hostela ne postoji ograničenje, svi ste dobrodošli, neovisno o godinama, nacionalnosti, vjerskoj ili rasnoj pripadnosti.

Hosteli su idealna mjesta za individualne putnike, obitelji s djecom i razne grupe (udruge, školske, športske i dr.). Zaboravite na predrasude vezane uz hostele. Hosteli su danas ugodni, moderni, sigurni i zabavni objekti visokoga standarda u kojima ćete za manje novaca dobiti vrijedno iskustvo i dobru uslugu. Hosteli pružaju profesionalnu uslugu u prijateljskoj atmosferi. Naši zaposlenici i volonteri su zaljubljenici u putovanja i pružit će svoj maksimum kako bi vaš boravak u hostelu i posjećenoj destinaciji bio što bolji i ugodniji. 

HFHS kontinuirano ulaže napore i sredstva kako bi povećao standarde u svojiim hostelima.  

HFHS upravlja hostelima u Zagrebu, Puli, Rijeci, Velom Lošinju, Zadru i Dubrovniku dok su hosteli "Hrid" u Biogradu, "Samobor" u Samoboru, "Sunce" u Starom Gradu na otoku Hvaru, "Val" u Karlobagu te "AdriaticTrainHostel" u Zagrebu pridruženi hosteli.

Svi HFHS-ovi hosteli zadovoljavaju međunarodne hostelske standarde IYHF-a (International Youth Hostel Federation - organizacije poznatije pod brand imenom Hostelling International).

To znači da se u našim hostelima možete osloniti na zavidnu razinu usluga u pogledu:

- Dobrodošlice - hosteli su otvoreni svima i naše prijateljsko osoblje je spremno pružiti vam korisne informacije prilikom vašeg boravka, pomoći vam pronaći i rezervirati smještaj u drugim gradovima / hostelima

- Udobnosti - u svakom hostelu će vas dočekati kvalitetan krevet i posteljina. Sobe su uglavnom četverokrevetne i šesterokrevetne ali na raspolaganju je i određeni broj dvokrevetnih soba.

- Čistoće - svaki naš hostel pridaje maksimalnu pozornost na čistoću jer ona predstavlja osnovni uvjet zdravog i kvalitetnog boravka gostiju.  

- Sigurnosti - s obzirom da su najčešći korisnici hostela mladi, od kojih mnogi po prvi puta samostalno putuju, vrlo veliku pažnju posvećujemo sigurnosti svih članova i gostiju. Vaše vrijedne stvari možete ostaviti na čuvanje recepciji hostela.

- Privatnosti - dijeleći višekrevetne sobe s putnicima vršnjacima iz drugih zemalja imate priliku neposredno razmjeniti vaša iskustva i sticati nova prijateljstva ali istovremeno možete računati na vlastitu privatnost bilo u sobama ili sanitarijama. 

Javite nam vaša iskustva!

Standard i kvalitetu naših usluga provjeravamo kontinuirano, a u tome nam pomažete i vi, korisnici naših usluga.

Pomognite nam u stalnom poboljšanju usluga i upoznajte nas s vašim iskustvom boravka u bilo kojem našem hostelu (bit će nam drago pročitati i vaša iskustva iz inozemnih hostela) na info@hicroatia.com

 

 

 

Pronađite hostel
Book hostels worldwide (including our hostel in Samobor) on hihostels.com: