HFHS info
O nama
Hosteli zainteresirani za pridruživanje HFHS-u i dobivanje licence HI hostela
HFHS-u se kao nacionalnoj hostelskoj asocijaciji mogu pridružiti i hosteli u Hrvatskoj koji su u vlasništvu drugih organizacija ili u privatnom vlasništvu.

Hosteli koji izraze želju za pridruživanjem HFHS-u (tzv. franšizni/pridruženi hosteli) moraju biti registrirani i kategorizirani hosteli te razvijati svoje poslovanje sukladno misiji i vrijednostima omladinskog hostelinga.

Franšizni-pridruženi hostel koji potpiše s HFHS-om Ugovor o pridruživanju biva uključen u hostelsku ponudu Hrvatske odnosno HFHS-a, a samim time dobiva licencu Hostelling International hostela.

Kao i svaki hostel kojim upravlja HFHS, predstavnici HFHS-a svaki pridruženi hostel barem jednom godišnje obilaze kako bi se provjerili standardi i kvaliteta usluga hostela.

HFHS je članska nacionalna asocijacija i svaki pridruženi član plaća godišnju članarinu u iznosu 10,00 EUR u kunskoj protuvrijednosti po krevetu (minimalni iznos godišnje članarine iznosi 400,00 EUR u kunskoj protuvrijednosti). 

Prednosti pridruživanja HFHS-u:

- zadobivanje licence Hostelling International hostela;
- snažna globalna promocija (web stranice HFHS-a, uključivanje u rezervacijski portal Hostelling International, uvrštenje u svim promotivnim i informativnim brošurama HFHS-a, distribucija informacija o hostelu, posebnim ponudama i aktivnostima članovima HFHS-a i drugim nacionalnim hostelskim asocijacijama i njihovim članovima, promocija na svim sajmovima na kojima nastupa HFHS itd.);
- mogućnost sudjelovanja na edukativnim programima koje organizira HFHS i Hostelling International;
- mogućnost uvođenja sustava osiguranja kvalitete posebno kreiranog za potrebe hostela (HI-Quality);
- 50% popusta na boravišnu pristojbu za osobe do 29 godina koje borave u HI hostelu.

Ukoliko ste zainteresirani pridružiti vaš hostel HFHS-u i najvećoj svjetskoj mreži hostela, Hostelling International, javite nam se na:

info@hfhs.hr

subject: pridruživanje

Pronađite hostel
Book hostels worldwide (including our hostel in Kumrovec) on hihostels.com: