HFHS info
O nama
Misija i vizijia

Mi u HFHS-u čvrsto vjerujemo da putovanje mijenja živote mladih na bolje. Mi vjerujemo u našu ulogu ohrabrivanja generacije mladih da kroz putovanja stiču vrijedna iskustva i poštovanje prema različitim kulturama i običajima.

NAŠA MISIJA

Promicanje i razvoj omladinskog turizmna u Republici Hrvatskoj i širenje turističke kulture mladih.

NAŠA VIZIJA

HFHS svojim djelovanjem teži razvoju kvalitete svojih usluga, naročito smještaja i boravka u omladinskim hostelima, kako bi se članovima i putnicima iz Hrvatske i inozemstva pružilo jedinstveno iskustvo i omogućila socijalna interakcija ljudi iz različitih krajeva i upoznavanje kulturne i prirodne baštine Hrvatske i drugih zemalja svijeta.

VRIJEDNOSTI HFHS-a

Vrijednosti na kojima počiva naša misija i vizija su pružanje usluga svima neovisno o nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, političkoj ili spolnoj pripadnosti ili orijentaciji, poštovanje ljudskih prava, tolerancija i uvažavanje različitosti, odgovornost i briga za sigurnost svih članova iz Hrvatske i inozemstva.
HFHS je nacionalna hostelska asocijacija koja razvija politiku i promiče vrijednosti Hostelling Internationala unapređujući hostelsku ponudu i kvalitetu usluga.
Svi hosteli unutar naše asocijacije doprinose međunarodnom razumijevanju promovirajući putovanje i obrazovanje mladih.

PRIVRŽENOST MLADIMA, NJIHOVOM OSOBNOM RAZVOJU I RAZUMIJEVANJU I POŠTOVANJU RAZLIČITIH KULTURA

Pomažući  svima, naročito mladima, da povoljno i sigurno putuju te pružajući povoljan smještaj u omladinskim hostelima, mi težimo učiniti putovanje dostupnim svima, a naročito mladima.
Naši omladinski hosteli omogućuju putnicima iz različitih zemalja i kultura lako i jednostavno upoznavanje i razmjenu iskustava kako bi učili jedni od drugih i razvijali poštovanje prema različitim ljudima, kulturama i običajima. Ovakvo neposredno učenje i doživaljaj na putovanjima pozitivno utječe na osobni razvoj mladih i njihovo razumijevanje i shvaćanje te u konačnici poštovanje različitosti.


PRINCIPI RADA U HFHS-u

Svoje usluge i aktivnosti provodimo poštujuće sljedeće principe rada:

Izvrsnost
Naši zaposlenici orijentirani su na dostizanje izvrsnosti i kontinuirano poboljšanje kvalitete
svoga rada i postizanje najviših standarda profesionalnosti.

Ljudski potencijali
Potičemo kreativnost svih naših zaposlenika, timski rad i uzajamno poštovanje i pomaganje. Naši zaposlenici su entuzijastični i radišni, a svoju učinkovitost razvijaju kako bi na najbolji mogući način odgovorili potrebama naših članova i gostiju hostela.

Etičnost
Poštujemo i potičemo u svom radu visoka etička načela. Poslovanje naše udruge temelji se na visokom stupnju odgovornosti i uključivanja zaposlenika, nepristranosti, transparentnosti te poštovanju kolega, volontera, partnera i članova i gostiju iz Hrvatske i inozemstva.

Osiguranje kvalitete
Kontinuirano vršimo kontrolu kvalitete svojih usluga i u tom smislu uvodimo sustav osiguranja kvalitete (HI-Quality) u svojim omladinskim hostelima i uredima.
HFHS je usmjeren na potrebe svojih članova i gostiju hostela i na temelju različitih pokazatelja uspješnosti kontinuirano donosimo mjere za poboljšanje svojih usluga.

 

 

Pronađite hostel
Book hostels worldwide (including our hostel in Zadar) on hihostels.com: