HFHS info
O nama
Odjel turističke djelatnosti (prodaja i rezervacije)
Za sve upite i rezervacije hostela u Hrvatskoj i svijetu molimo obratite se našem odjelu prodaje i rezervacija odnosno najbližem regionalnom uredu HFHS-a.

HFHS-ov Odjel za turističku djelatnost stoji na usluzi svim individualcima i grupama odnosno partnerima (agencije, škole, fakulteti, športski klubovi i savezi, udruge) pomažući u kreiranju i organizaciji putovanja, smještaja i prehrane i drugih aktivnosti u Hrvatskoj i inozemstvu sukladno posebnim interesima i potrebama grupe i pojedinca.

Tel: 01/48 29 296

E-mail: booking@hfhs.hr


Za individualne rezervacije omladinskih hostela u Hrvatskoj možete se obratiti direktno hostelu ili vama najbližem regionalnom uredu HFHS-a.

Ukoliko se radi o grupi (10 i više osoba) molimo vas da se obratite našem odjelu za prodaju i rezervacije:

booking@hfhs.hr


Slobodno nas posjetite u jednom od naših regionalnih ureda gdje možete dobiti detaljne informacije o ukupnoj ponudi omladinskih hostela u Hrvatskoj i cijelom svijetu, rezervirati smještaj u istima, kao i ostale usluge naše udruge (učlanjenje i izdavanje putnih i popusnih iskaznica, organizacija školskih i apsolventskih putovanja i druga grupna i individualna putovanja, škole stranih jezika u inozemstvu i radni kampovi,). U našim regionalnim uredima možete kupiti ulaznice za koncerte, športska i druga događanja.  

Za sve informacije i rezervacije obratite se regionalnom uredu HFHS-a:

HFHS - Regionalni ured Zagreb
Savska 5, 10 000 Zagreb
tel: 01/ 48 29 294, 48 29 296
fax: 01/ 48 70 477
e-mail: booking@hfhs.hr

HFHS - Regionalni ured Split

Domilijina 8, 21 000 Split
tel: 021/ 32 16 14
fax: 021/ 39 60 31
e-mail: booking@hfhs.hr

Pronađite hostel
Book hostels worldwide (including our hostel in Rijeka) on hihostels.com: