Strani jezici
Engleski
Engleski u Velikoj Britaniji
Kings Education

 TEČAJEVI ENGLESKOG JEZIKA U VELIKOJ BRITANIJI

Kings Colleges učilišta pripadaju vodećoj grupi međunarodnih učilišta u Velikoj Britaniji. Utemeljeni su 1957. godine, specijalizirani za pripremu studenata koji žele pohađati vrhunska britanska učilišta. Također u proteklih nekoliko desetljeća pokazali su se kao uspješni organizatori ljetnih tečajeva jezika za mlade.

Kings Colleges ima cilj osigurati svakom studentu koji pohađa učilište najbolji rezultat u odnosu na osobne okolnosti, mogućnosti i potrebe bez obzira da li stremi odlasku na sveučilište ili samo želi unaprijediti tečnost engleskog jezika i doživjeti novu kulturu.

Ideja je pružiti opće i jezično obrazovanje mladim osobama iz svih krajeva svijeta, omogućiti razvoj i njegovati  svakog učenika kako bi im pomogli postići najviše u njihovoj odluci da studiraju  u anglofonskom okruženju.  Kings Colleges želi stvoriti ambiciozne, dobro informirane osobe sa širokim pogledima kod donošenja odluka u svojim budućim životima. Polaznici stječu nova znanja i vještine koja će ih ohrabriti da krenu naprijed u obrazovanju te profesionalnim i osobnim karijerama.  

Kings Learning Guarantee Garancija vrijedi za sve polaznike koji u 12 ili više tjedana učenja nisu postigli uobičajeno planirani stupanj znanja, uz uvjet redovitog pohađanja nastave i izvršavanja zadataka. Student ima pravo besplatno pohađati nastavu dok ne savlada predviđeno gradivo!

LJETNI TEČAJEVI ZA MLADE BATH

LJETNI TEČAJEVI ZA MLADE BOURNEMOUTH

LJETNI TEČAJEVI ZA MLADE CHELTENHAM

LJETNI TEČAJEVI ZA MLADE OXFORD

TEČAJ STRANOG JEZIKA ZA ODRASLE U LONDONU

TEČAJ STRANOG JEZIKA ZA ODRASLE U OXFORDU

TEČAJ STRANOG JEZIKA ZA ODRASLE U BOURNEMOUTHU

TEČAJ STRANOG JEZIKA ZA ODRASLE U BRIGHTONU

POSTUPAK PRIJAVE

PRIJAVNI LIST

 

Informacije i prijave:

Hrvatski ferijalni i hostelski savez
Savska 5, 10 000 Zagreb
tel: 01/ 48 29 294, 48 29 296
fax: 01/ 48 70 477
e-mail: booking@hfhs.hr

Pronađite hostel
Book hostels worldwide (including our hostel in Samobor) on hihostels.com: