Putujte s nama!
Vrste putovanja
TEČAJEVI JEDRENJA UZ EKSKLUZIVNE POPUSTE
HFHS U SURADNJI SA ACADEMIA NAVALIS ADRIATICA

ANA (Academia Navalis Adriatica) je međunarodna škola jedrenja i pomorskih vještina koju je tijekom dvadesetak godina postojanja s uspjehom pohađalo više od 10.000 polaznika iz čitavog svijeta. ANA je članica ISSA-e (International Sailing School Association).

ANA ima osmišljene certificirane programe i metode rada s temeljnim zadatkom promocije jedrenja. Baza škole jedrenja je malo ribarsko mjesto Jezera na otoku Murteru i akvatorij otoka Murtera koji je pogodan za cjelogodišnju provedbu programa.

Voditelji tečajeva, instruktori škole, odgovorni za realizaciju programa, prejedrili su tisuće milja, a svojim iskustvom jamče najvišu kvalitetu prenošenja jedriličarskog znanja i iskustva. U toku svog postojanja ANA je stekla ugled i iskustvo kojima se može mjeriti s najpoznatijim svjetskim školama jedrenja - rado ističemo da smo certificirani RYA trening centar (Royal Yachting Association), koji nudi međunarodno priznato školovanje po posebno razvijenim programima.

ZA SVE ČLANOVE HFHS-a I VLASNIKE EUROPEAN YOUTH CARD – 10 % POPUSTA

ZA GRUPE ČLANOVA (MIN. 8 OSOBA) – 14% POPUSTA

ZA STUDENTE (MIN. 4 OSOBE) – 25 % POPUSTA


Program bazične obuke i usvajanja temeljnih jedriličarskih i pomorskih vještina provodi se sedmodnevnim tečajevima: Početni, Napredni i Skiperski tečaj. Školovanje se nastavlja specijalističkim programima: Transadriatic, Spinaker, Gurmanski, off shore tečaj Malta... Uz to škola neprekidno razvija i nudi dodatne programe koji svojim trajanjem i odabirom tema žele zadržati interese „starih” i budućih polaznika.

Više o osnovnim tečajevima:

Osnovni tečaj jedrenja

Napredni tečaj jedrenja

Skiperski tečaj jedrenja

Više o dodatnim tečajevima:

Brijuni

Elafiti

Gurmanska avantura

Jadranski pučinski otoci

Mljet & Korčula

Transadriatic

Vis & Lastovo

 

Uvjeti rezervacije

 

 

Pronađite hostel
Book hostels worldwide (including our hostel in Veli Lošinj) on hihostels.com: