Putujte s nama!
Vrste putovanja
VELI LOŠINJ

PROGRAM "Čuvamo prirodu i ugrožene životinjske vrste"

Lošinjski arhipelag dom je brojnim zaštićenim  biljnim i životinjskim vrstama: 50-ak biljnih vrsta, 10 vrsta ptica među kojima je bjeloglavi sup, 9 vrsta vodozemaca i gmazova  među kojima je i morska kornjača, 6 vrsta sisavaca uključujući dobrog dupina, 4 vrste leptira. Kroz edukativne programe saznajmo više o tim vrstama s ciljem njihove bolje zaštite. Radionice i predavanja, posjete, planinarenje, mirisanje, gledanje, svim osjetilima doživimo Lošinj. Budimo dio jedinstvenog biljnog i životinjskog svijeta koji treba našu pomoć...ne zato što oni ne mogu bez ljudske vrste, već zato da počevši od nas sami steknemo senzibilitet i savladamo načine suživota ne ugrožavajući opstanak drugih. Svoje iskustvo prenijet ćemo prijateljima, obitelji, susjedima i postati pravi glasnogovornici prirode. Moguće da čitava grupa ili škola odluče posvojiti dobrog dupina ili bjeloglavog supa. Dragi ljubitelji prirode i životinja, to odlučite bez straha da ćete kupaonicu dijeliti sa dupinom ili terasu sa supom. Oni ostaju u svom prirodnom okruženju dok vi skrbite o njima, častite se povodom njihovih rođendana ili prigodom dolaska na svijet njihovih potomaka.

Putovanje je moguće kreirati  prema izboru grupe, u trajanju od jednog do pet dana sa posjetama, razgledima i izletima prema izboru učenika i profesora.

Preporučujemo smještaj u hostelu Veli Lošinj na bazi punog pansiona za učenike i profesore u pratnji grupe, animaciju u hostelu, asistenciju turističkog pratitelja, hostelsku iskaznicu za grupu, osiguranje učenika. Organizaciju putovanja možete s povjerenjem prepustiti nama.

VERZIJA ZA ISPIS

Obratite nam se s povjerenjem:

Hrvatski ferijalni i hostelski savez
Savska 5, 10 000 Zagreb
tel: 01/ 48 29 294, 48 29 296
fax: 01/ 48 70 477
e-mail: booking@hfhs.hr

Pronađite hostel
Book hostels worldwide (including our hostel in Zadar) on hihostels.com: