Vijesti
Blogeri, prijavite se na natjecanje Big Blog Exchange 2014!
Postanite jedan od 16 blogera koji će u isto vrijeme na 10 dana zamijeniti mjesto življenja, svoje blogove i živote. Prošlogodišnji blogeri otputovali su na drugi kraj svijeta, živopisni doživljaj ulične umjetnosti u Montrealu, primjerice, zamijenili su plesanjem tanga u Buenos Airesu... Ove godine sve ćemo to ponoviti, a među odabranima koji će iskusiti svoj put svijeta možete biti baš vi!
13.03.2014

The Big Blog Exchange (BBE), najveće svjetsko natjecanje blogera, koje organizira Hostelling International, spremno je za novu sezonu. Nova godina donosi i nove prilike. Postanite jedan od 16 blogera koji će u isto vrijeme na 10 dana zamijeniti mjesto življenja, svoje blogove i živote. Prošlogodišnji blogeri otputovali su na drugi kraj svijeta, živopisni doživljaj ulične umjetnosti u Montrealu, primjerice, zamijenili su plesanjem tanga u Buenos Airesu... Ove godine sve ćemo to ponoviti, a među odabranima koji će iskusiti svoj put svijeta možete biti baš vi! 

Bilo da ste upravo postavili svoj ​​blog ili ga vodite već deset godina, bilo da imate milijun čitatelja ili samo jednog, bilo da vodite blog o politici, globalnom zatopljenju, putovanjima, modi, ljepoti ili pak kolačima! Gdje god da živite, bez obzira na jezik bloga ili platformu društvene mreže koju koristite (Blog, Twitter, Tumblr, Instagram, YouTube) ...želimo upravo vas! Hostelling International je u potrazi za 16 strastvenih i avanturistički raspoloženih blogera koji će sudjelovati u velikoj razmjeni blogova - Big Blog Exchange 2014.

Prijaviti se možete na web stranici Big Blog Exchange 2014. do 3. rujna 2014. u ponoć (GMT).

Na prošlogodišnji Big Blog Exchange prijavili su se blogeri iz 173 zemlje. Zbog velikog odaziva blogera iz cijelog svijeta, kampanja natjecanja je dobila nagradu od UNWTO-a, World Youth Student & Educational konfederacije i British Youth Travel Award od organizacije BETA.

Pitali smo Liesbet Maroye iz Belgije, jednu od prošlogodišnjih 16 sretnih dobitnika, zašto blogeri trebaju sudjelovati na BBE 2014. Ona je rekla: "To je jedinstvena životna prilika. O čemu god pišete na svom blogu, ovo je vaša prilika da se susretnete s istomišljenicima i podijelite svoje misli. Big Blog Exchange je savršen način da otkrijete cijelu mrežu Hostelling Internationala i divne ljude koji svojom predanošću omogućuju realizaciju ovog projekta. Mijenjajmo svijet koristeći moć blogova, našim blogovima inspirirajmo čitatelje!"

Pridružite se raspravi na Facebooku i Twitteru: #BigBlogX

Pronađite hostel
Book hostels worldwide (including our hostel in Kumrovec) on hihostels.com: