Vijesti
Macy Gray u Tvornici kulture
01.03.2017

Soul kraljica prepoznatljivog promuklog vokala u Zagreb dolazi 09. ožujka na krilima novog devetog izdanja Stripped, koji je nedavno objavljen i odmah po izlasku je debitirao na trećem mjestu Billboard Jazz albuma. I nakon 17 godina bivanja na sceni, album Macy Gray pokazuje vokalnu nadmoć kao i autorsku zrelost, a sebe na novom albumu prvenstveno smatra jazz pjevačicom.

Intimniji, ogoljeni i iskreni izričaj Macy donosi na albumu Stripped koji je sniman uživo u crkvi u Brooklynu, a u samo dva dana Macy i band su napravili album od 10 pjesama.

Nadarena pjevačica i autorica oduševila je glazbenu industriju objavivši 1999. godine debitantski album How life is, koji je sadržavao globalni hit I Try. Album i singl su je lansirali u zvjezdanu postavu, a prvijenac se prodao u preko 15 milijuna primjeraka i Gray donio dva Grammyja i dvije MTV nagrade te je označio početak njene sjajne karijere.

Nakon toga je objavila još sedam albuma među kojima i sjajni The Trouble of being Myself, kao i Talking Book obradu pjesama Stewie Wondera ili The Way kojeg je naslijedio upravo izdani Stripped.

Svoj smještaj možete potražiti u Omladinskom hostelu Zagreb. Za sve informacije i rezervacije pišite nam na booking@hfhs.hr.

Pronađite hostel
Book hostels worldwide (including our hostel in Kumrovec) on hihostels.com: