Vijesti
Međunarodni sajam turizma 2017.
15.03.2017

Ovaj vikend u zagrebačkoj Areni rezerviran je za sve ljubitelje putovanja, avantura, istraživanja i otkrivanja. Posjetitelji će naučiti sve o novim trendovima u turizmu, moći poslušati savjete i priče naših najpoznatiji blogera, te otkriti odredišta, ponude i atrakcije te tako lakše planirati svoja putovanja.

Ove godine u Areni će se predstaviti oko dvjetostinjak izlagača od kojih su najzanimljiviji Turkish Airlines, Croatia Airlines, Brussels Airlines te mnogi drugi. U petak će se do 16 sati na sajam moći ući samo s pozivnicom, a nakon 16 sati te u subotu i nedjelju sajam je otvoren za javnost.

Posjetitelji će moći sudjelovati u nagradnim igrama te osvojiti atraktivna putovanja i aviokarte, očekuje ih također zabavan i edukativan program na glavnoj pozornici.

Također, moći će uživati u raznim interaktivnim sadržajima poput simulatora golfa i stijene za penjanje, a zahvaljujući najmodernijoj tehnologiji moći će virtualno „prošetati“ poznatim destinacijama. Dio sajma Place2go bit će prodajnoga karaktera u kojemu će se među ostalim moći naći odjevni predmeti s aplikacijama za putovanja te razni egzotični proizvodi.

Pronađite hostel
Book hostels worldwide (including our hostel in Pula) on hihostels.com: