Vijesti
Noć muzeja 2017.
24.01.2017

Noć muzeja 2017. oddržat će se 27. siječnja 2017. godine od 18:00 do 01:00 sat iza ponoći. Dvanaestu noć obilježit će tema Glazba i glazbeni velikani i njihov utjecaj na društvo. Ideja manifestacije je da se kroz različita događanja u Noći muzeja, prezentira javnosti brojne zbirke posvećene glazbi i glazbenim stvaraocima, ali i utjecaje koje su pojedine glazbene pojavnosti imale kroz povijest, a posebice danas na društvo u cjelini.

Tijekom proteklih godina glazba je u Noći muzeja uvijek bila dio programa, od izložbi posvećenih glazbi, koncerata klasične glazbe do programa širokog spektra suvremenih glazbenih izričaja, potvrđivala se povezanost glazbe i muzeja, a ovogodišnja tema svojevrsna je posveta inovativnosti i umjetničkom stvaralaštvu, te idejama koje mijenjaju svijet i čine ga glazbom ljepšim i boljim.

Program Noći muzeja dostupan je na službenim stranicama.

Hrvatski ferijalni i hostelski savez pripremio je posebnu ponudu za vas. Posjetite muzeje u Zagrebu, Rijeci i Zadru te odsjednite u hostelima po posebnoj ponudi. Platite jednu, a ostanite dvije noći. Informacije i rezevacije na booking@hfhs.hr.

Pronađite hostel
Book hostels worldwide (including our hostel in Dubrovnik) on hihostels.com: