Vijesti
Outlook festival
29.08.2016

Devetu godinu, Pula će ugostiti renomirani Outlook festival koji će se održati od 31. kolovoza do 4. rujna. Festival nudi skoro 200 izvođača te dokazuje da je vladajući festival bass glazbe u svijetu.

Otvorenje festivala održat će se 31. kolovoza u pulskoj Areni, a festival će otvoriti Damian "JR. GONG"Marley, sin glazbene legende Boba Marleya. Poznat je po svojim samostalnim izdanjima, ali i suradnji s drugim glazbenicima poput Nasa, Bobby Browna, Cypress Hilla, Skrillexa i mnogih drugih.

Nakon otvaranja, festival se od 1. rujna seli na tvrđavu Punta Christo, ljubitelji bass zvukova moći će uživat u dubstep igračima Youngsta i Hatcha. Dancehall scenu predvode Million Styley, vraćaju se miljenici publike Gentelmen's Dub Club, kao i predvodnik garage glazbe Zed Bias.

Osim stranih izvođača, međunarodnoj publici će se predstaviti niz domaćih i regionalnih bendova i producenata. Tako će tu priliku imati Elemental, Kandžija i Gole žene, dubstep producent Egoless, Filip Motovunski i drugi. Iz BiH stiže uspješan producent Billan, iz Slovenije Roots In Session, iz Srbije uspješan reggae sastav Hornsman Coyotea and Soulcraft.

Osim samog festivala, organizatori su pripremili i zabavu na brodovima te mnoštvo dodatnog sadržaja. Više informacija o samom festivalu potražite na službenim stranicama Outlooka.

Svoj smještaj potražite u Omladinskom hostelu Pula i provedite nezaboravno festivalsko ljeto.

Više informacija i rezervacije potražite na booking@hfhs.hr.

Pronađite hostel
Book hostels worldwide (including our hostel in Rijeka) on hihostels.com: