Vijesti
Putujte, uživajte i ostvarite pogodnosti u hostelima uz MasterCard!
MasterCard nastavlja suradnju s Hrvatskim ferijalnim i hostelskim savezom te osigurava svojim korisnicima popuste i iznenađenja
13.07.2016

Uvijek je dobro vrijeme za odlazak na put ili planiranje putovanja u bliskoj budućnosti. Kako se budi priroda, tako se budi i želja „putnika namjernika“ za otkrivanjem novih gradova, znamenitosti i posebnih mjesta te upoznavanjem novih ljudi.

U toj avanturi nikako ne zaboravite svoju MasterCard karticu koja vam donosi mnoštvo pogodnosti u suradnji s Hrvatskim ferijalnim i hostelskim savezom.

Potražite hostele HFHS-a u Zagrebu, Zadru, Rijeci, Puli, Velom Lošinju i Dubrovniku, rezervirajte svoj smještaj i platite MasterCard karticom.

Hrvatski ferijalni i hostelski savez za plaćanje MasterCard karticom gostima osigurava 50% popust na godišnju European Youth Card i Hostelling International članarinu te jednu od dostupnih dodatnih besplatnih pogodnosti koje vrijede u Omladinskom hostelu Zagreb, Omladinskom hostelu Rijeka, Omladinskom hostelu Pula, Omladinskom hostelu Veli Lošinj, Omladinskom hostelu Zadar te Omladinskom hostelu Dubrovnik.

Besplatne pogodnosti:

- kasni check-out

- prigodan poklon dobrodošlice

- 5% popusta na noćenje

- besplatni klima uređaj

- 10% popusta na iznajmljivanje sportske opreme

Odaberite pogodnost koja vam se najviše sviđa i ne zaboravite ponijeti sa sobom svoju MasterCard karticu! Ponuda vrijedi samo u navedenim hostelima do kraja 2016. godine.

Rezervacija smještaja samo je prvi korak u organizaciji putovanja. Kad ste odabrali destinaciju i hostel, tek tad kreće prava avantura!

TOP 10 MASTERCARD SAVJETA ZA PUTOVANJA

Provodite li odmor u svojoj zemlji ili u inozemstvu, ovi korisni savjeti mogu vam pomoći da putovanje prođe glatko i da vaše financije budu sigurne.

1. Budite spremni

Napravite listu kartica koje ćete ponijeti sa sobom i brojeve računa. Upišite broj 'izgubljene i ukradene' kartice u telefon, ako ćete morati blokirati karticu.

2. Zapamtite svoj PIN

Nikada ne zapisujte PIN na papir. Ako ga želite čuvati u telefonu, potražite PIN keeper aplikaciju.

3. Oprez na bankomatima

Na bankomatima zaštitite svoj PIN od znatiželjnih pogleda.

4. Iskoristite pogodnosti vaše kartice

Upoznate se s dodatnim uslugama i osiguranjima koje pruža vaša kartica. Postoje putna i osiguranja od posljedica nesretnog slučaja ili zabavni sadržaji koje možete koristiti. Provjerite u svojoj banci ili financijskoj instituciji.

5. Mobiteli dalje od kartica

Ne držite kartice blizu GSM uređaja.

6. Isprobajte nove načine plaćanja

Isprobajte beskontaktno plaćanje, posebno za kupnje ispod 100 kuna za koje vam ne treba ni PIN ni potpis. Brzo, jednostavno i sigurno - idealno za bezbrižan odmor.

7. Provjerite je li sve u redu

Provjerite izvod iz banke i prijavite neovlaštene troškove u roku od 30 dana. Ako nešto djeluje sumnjivo, nazovite svoju banku ili financijsku instituciju na broj s poleđine kartice.

8. Čuvajte račune

Čuvajte račune za kupnju karticom tako da možete provjeriti naplaćeni iznos na izvodu kada se vratite s putovanja.

9. Uvijek uz vas

Ne ostavljajte kartice u pretincu automobila.

10. Saznajte više

Sretan put i dobru zabavu uz MasterCard!

Pratite nas na MasterCard Facebook stranici i otkrijte sve što vam ljeto pruža!

 

O kompaniji MasterCard

MasterCard (NYSE: MA), www.mastercard.com,  svjetska je platna i tehnološka kompanija. Predstavlja najbržu platnu mrežu na svijetu koja povezuje vlasnike kartica, financijske institucije, prodavače, javne uprave i poslovne subjekte u više od 210 zemalja i teritorija. Proizvodi i rješenja koja nudi kompanija MasterCard čine svakodnevne trgovačke aktivnosti - kao što su kupnja, putovanja, poslovanje i rukovođenje financijama - jednostavnijim, sigurnijim i učinkovitijim za sve. Pratite nas preko Twittera @MasterCardNews  pridružite se razgovoru na našem blogu Cashless Pioneers Blog i prijavite se za najnovije vijesti na Engagement Bureau.

Pronađite hostel
Book hostels worldwide (including our hostel in Veli Lošinj) on hihostels.com: