Vijesti
Putujte, uživajte i ostvarite pogodnosti u hostelima uz Mastercard!
Mastercard nastavlja suradnju s Hrvatskim ferijalnim i hostelskim savezom te osigurava svojim korisnicima popuste i iznenađenja
18.06.2018

Uvijek je dobro vrijeme za odlazak na put ili planiranje putovanja u bliskoj budućnosti. Kako se budi priroda, tako se budi i želja „putnika namjernika“ za otkrivanjem novih gradova, znamenitosti i posebnih mjesta te upoznavanjem novih ljudi.

U toj avanturi nikako ne zaboravite svoju Mastercard karticu koja vam donosi mnoštvo pogodnosti u suradnji s Hrvatskim ferijalnim i hostelskim savezom.

Potražite hostele HFHS-a u Zagrebu, Zadru, Rijeci, Puli, Velom Lošinju i Dubrovniku i plaćajte svojom Mastercard karticom.

Hrvatski ferijalni i hostelski savez za plaćanje MasterCard karticom gostima osigurava 50% popust na godišnju European Youth Card i Hostelling International članarinu te jednu od dodatnih besplatnih pogodnosti koje vrijede u Omladinskom hostelu Zagreb, Omladinskom hostelu Rijeka, Omladinskom hostelu Pula, Omladinskom hostelu Veli Lošinj, Omladinskom hostelu Zadar te Omladinskom hostelu Dubrovnik.

Besplatne pogodnosti:

• kasni check-out

• 5% popusta na noćenje

• besplatni klima uređaj

• 10% popusta na iznajmljivanje sportske opreme

Odaberite pogodnost koja vam se najviše sviđa i ne zaboravite ponijeti sa sobom svoju Mastercard karticu! Ponuda vrijedi samo u navedenim hostelima do 15.9.2018.

Rezervacija smještaja samo je prvi korak u organizaciji putovanja. Kad ste odabrali destinaciju i hostel, tek tad kreće prava avantura!

 

Pronađite hostel
Book hostels worldwide (including our hostel in Samobor) on hihostels.com: