Vijesti
Razgled grada NextBike biciklima
S ciljem obogaćivanja turističke ponude, Hrvatski Ferijalni i Hostelski Savez i Nextbike sustav javnih bicikala sklopili su ugovor o pružanju usluge jednodnevnog razgleda grada biciklima.
01.08.2016
Nextbike

S ciljem obogaćivanja turističke ponude, Hrvatski Ferijalni i Hostelski Savez i Nextbike sustav javnih bicikala sklopili su ugovor o pružanju usluge jednodnevnog razgleda grada biciklima. Cijena jednodnevnog razgleda grada iznosi samo 45,00 kuna po biciklu / osobi.

Sve što gost treba napraviti je zatražiti nextbike karticu na recepciji hostela s oznakom Hrvatskog ferijalnog i hostelskog saveza, prošetati do najbliže stanice s javnim biciklima u Zagrebu ili Zadru, prisloniti karticu na terminal, upisati broj bicikla koji želi unajmiti i to je to. Po povratku s vožnje u hostel, gost vraća karticu na recepciji, a iznos najma dodaje se trošku noćenja u hostelu.

Dodatna mogućnost je vođena tura uz iskusnog turističkog vodiča koja se također može dogovoriti na recepciji hostela. U slučaju grupne rezervacije, postoji mogućnost dostave bicikala ispred hostela ili na neku drugu unaprijed dogovorenu lokaciju. U tom slučaju, cijena jednodnevnog korištenja bicikala sa dostavom na lokaciju je 79,00 kuna po biciklu po danu.

A svi nextbike korisnici u hostelima s oznakom Hrvatskog ferijalnog i hostelskog saveza uživaju 10% popusta na noćenja.

Više informacija na info@nextbike.hr ili pozivom na broj 091 6300 836.

Sjedni i vozi! http://sjedniivozi.com.hr


Pronađite hostel
Book hostels worldwide (including our hostel in Rijeka) on hihostels.com: