Vijesti
Valentinovo u Zagrebu
Omladinski hostel Zagreb svim zaljubljenima nudi smještaj od 12.-18.02. u privatnim dvokrevetnim sobama već od 200,00 kn
07.02.2018
www.indirektno.com

Približava se Dan zaljubljenih – Valentinovo, a za sve zaljubljene Hrvatski ferijalni i hostelski savez nudi još povoljnije cijene smještaja u privatnim sobama u Omladinskom hostelu Zagreb.

Dan Sv. Valentina ili Valentinovo obilježava se 14. veljače već dugi niz godina i prema zapadnjačkoj tradiciji to je dan kad zaljubljeni jedni drugima izražavaju ljubav putem ljubavnih pisama, uz cvijeće ili simboličnim poklonima. Valentinovo je dobilo ime po sv. Valentinu, zaštitniku zaljubljenih, koji je bio kršćanski mučenik iz 3. stoljeća.

Kako bi omogućili zaljubljenim parovima romantičan izlet u Zagreb, osigurali smo jeftiniji smještaj u privatnoj sobi sa zajedničkom ili privatnom kupaonicom u Omladinskom hostelu Zagreb. Iskoristite popust na smještaj tijekom Dana zaljubljenih i provedite romantičan dan (ili više njih) u Zagrebu.

Od 12.-18.02.2018. cijena smještaja za dvije osobe u privatnoj dvokrevetnoj sobi s kupaonicom u Omladinskom hostelu Zagreb iznosi 240,00 kn po noćenju, dok smještaj za dvije osobe u privatnoj dvokrevetnoj sobi sa zajedničkom kupaonicom na katu iznosi 200,00 kn po noćenju.

Kako bi iskoristili ovu ponudu i ostvarili niže cijene, prilikom rezervacije smještaja upotrijebite ključnu riječ LJUBAV ili otpjevajte neku pjesmu s ljubavnom temom. 

Napomena: Promotivne cijene s popustom vrijede za razdoblje od 12.-18.02.2018., a uključuju smještaj, troškove boravišne pristojbe te dnevno Hostelling International članstvo.

Obratite se ljubaznom osoblju Omladinskog hostela Zagreb za više informacija:

Omladinski hostel Zagreb

Petrinjska 77, Zagreb

tel: 01/ 4841 261

mob: 098 298 490

e-mail: zagreb@hfhs.hr

Pronađite hostel
Book hostels worldwide (including our hostel in Pula) on hihostels.com: