Vijesti
Wings for life
15.02.2017

Jedan dan i tisuće ljudi. Tisuće kilometara i jedan cilj – malim doprinosom učiniti svijet boljim. U isto vrijeme 7. svibnja 2017. svijet će ponovno ujediniti svoja nasmijana lica i krenuti u utrku koja na jedan dan ujedini sve različitosti, izbriše prostorne granice i ujedini vremenske zone u jedan zajednički trenutak.

U 13 sati po hrvatskom vremenu globalna utrka Wings for Life World Run započinje na nekoliko desetaka lokacija diljem svijeta. Utrka je ovo koja nema ciljnu liniju pa ju zato završi baš svatko. Ciljna linija presretačko je vozilo koje starta 30 minuta nakon trkača te se kreće određenom brzinom prema njima. U onom trenutku kada prestigne pojedinog trkača, za njega je utrka završena, a posljednji trkač i trkačica na svijetu koji ostanu trčati globalni su pobjednici Wings for Life World Run utrke.

Hrvatska utrka kreće iz Zadra, grada iznimne povijesti i bogatog kulturnog naslijeđa koji se smjestio na središnjem dijelu Jadranske obale. Utrka počinje s Foruma, nedaleko od predivnog simbola grada – crkve sv. Donata. Staza se zatim penje prema Jadranskoj magistrali i pruža do prekrasnog Primoštena. Više informacija potražite na službenoj stranici događanja.

Pronađite hostel
Book hostels worldwide (including our hostel in Pula) on hihostels.com: